Samsung Smart TV apps

Home > Samsung Televisie > Samsung Smart TV apps

Samsung curved smart TV walvis

Het zal duidelijk zijn dat je met een Smart TV méér kunt dan televisiekijken. De meeste slimme functies gebruik je aan de hand van apps. Hieronder vermelden we een aantal van de populairste Samsung Smart TV apps. Deze zijn ofwel voorgeïnstalleerd in je Smart Hub óf je kunt ze zelf downloaden en vervolgens gebruiken.

Populaire Samsung Smart TV apps

Weer en verkeer

Weten of je toch een paraplu mee moet nemen? Of toch nog even checken of er geen file staat terwijl je het ontbijtnieuws bekijkt? Raadpleeg het actuele weer en de file informatie met de apps van Buienradar en Fileindex is het een fluitje van een cent.

Het laatste nieuws

Even snel het laatste NOS Journaal bekijken? Met de app ben je binnen no-time op de hoogte van het laatste nieuws. Voor de meest recente headlines kijk je gewoon via je tv even op NU.nl.

Social media

Sommige tv-programma's zijn nóg leuker met je twitterfeed erbij. Dankzij de Twitter-app voor je Samsung Smart TV , kun je tv-kijken en je tijdlijn in de gaten houden op één scherm. Via de Facebook-app blijf je altijd in contact met je vrienden en deel je berichten met de rest van de wereld.

Funda

Gewoon vanuit je luie stoel bladeren door het nieuwe aanbod aan huizen in de Funda-app. Zo vind je misschien wel je droomhuis, gewoon op je eigen Samsung Smart TV.

Games

Via Smart Hub, Samsung's centrum voor alle content, kun je heel makkelijk de tab 'games' openen. Van daaruit gaat een wereld aan spelmogelijkheden voor je open. De games die je op je Samsung Smart TV kunt spelen, zijn leuk en uitdagend voor de hele familie. Je vindt ze in de categorieën arcade/actie, schietspellen, sport/race, puzzels en bordspellen en party/muziek. Je zult dus altijd iets van je gading vinden. Je kunt zelfs je Samsung smartphone als controller gebruiken!

Televisie

Vanzelfsprekend kun je ook veel (gemiste) tv-uitzendingen of series via Smart TVapps bekijken. Daarvoor heb je toegang tot Netflix, Pathé Thuis, Videoland en HBO Go. Ook kun je uitzendingen van bijvoorbeeld RTL, SBS en de Nederlandse Publieke Omroep zien.

Pizzaatje bestellen

Lekker door je Smart TV apps aan het scrollen of een serie aan het kijken? Zonde om dat te onderbreken om te gaan koken. Via de Thuisbezorgd.nl-app op je Samsung Smart TV bestel je gewoon een pizza Hawaï (of iets anders van je voorkeur) en kijk je lekker verder. Letterlijk met drie drukken op de knop van de afstandsbediening kun je jouw bestelling al hebben geplaatst!

Je eigen content bekijken

Een andere nuttige functie van jouw Smart TV: koppel je smartphone met je Smart TV en bekijk jouw foto's, video's en muziek in de woonkamer, op het grote scherm.

Nieuw: besturingssysteem Tizen

Sinds 2015 gebruikt het Samsung TV assortiment het besturingssysteem Tizen voor zijn Smart TV's. Dit systeem werkt snel en intuïtief, waardoor je makkelijk door de Samsung Smart TVapps navigeert. De Consumentenbond beoordeelde Tizen als het meest positieve systeem ten opzichte van de besturingssystemen van andere tv-merken.