Wordt jouw nieuwe koelkast een slimme koelkast?

Door Samsung België 02.09.2015

Samsung, Smart Space, koelkast

Een koelkast is al lang geen kast meer die koelt. Niet alleen, tenminste. Nee, een koelkast in het huishouden van nu is een mooie én slimme hulp in de huishouding. Die jouw leven en dat van je gezin makkelijker en aangenamer maakt.

Smart Space voor meer binnenruimte

De Smart Space-koelkast is een sieraad in je keuken. Met z'n afwerking van geborsteld staal oogt hij modern, elegant en professioneel. En zo ziet hij er niet alleen uit, zo ís hij ook. We hebben goed geluisterd naar wat jij - onze klant - wilt. En dat is méér ruimte voor koelen en vriezen.

De Smart Space staat voor Ruimte (ja, met een hoofdletter). Wel 410 liter. Om al die ruimte te creëren hebben we onze koelkasten op een heel nieuwe manier opgebouwd en ingedeeld. SpaceMax noemen we deze technologie en die zorgt voor wel 30% meer binnenruimte in vergelijking met oudere modellen. Zonder dat je dat aan de buitenkant merkt, uiteraard. Dat betekent dat je er veel meer in kwijt kunt, dat alles wat je nodig hebt binnen handbereik is en je minder vaak boodschappen hoeft te doen!

Daarnaast zijn de Smart Space-koelkasten zoals de RB7000 uitgerust met invertertechnologie. Geen simpele compressor die aan of uit is, maar een slim systeem dat werkt met vijf variërende snelheden. Dat bespaart energie, maakt minder geluid en is veel slijtvaster. Ook biedt deze slimme koelkast de mogelijkheid de vakken in de deur helemaal op jou en je gezin af te stemmen. De Fresh Zone is een handige lade met de ideale bewaaromgeving voor vlees en vis.

Samsung Food ShowCase

De naam zegt het al: de Food ShowCase. Een koelkast met een tijdloos design die je keuken een luxe uitstraling geeft en je eten perfect conserveert én presenteert. De Food ShowCase met z'n dubbele deuren past in elk huishouden en mag gezien worden. Hetzelfde geldt voor de producten die je erin opbergt. Speciaal voor dat wat je meerdere keren per dag nodig hebt en wat kort houdbaar is, hebben we het showcase-gedeelte ontwikkeld. Hierin liggen fruit, snacks en dranken voor het grijpen, zonder dat de héle koelkast open hoeft (de InnerCase). Lang zoeken in de koelkast met de deur open behoort tot het verleden!

De moderne keuken

Je ziet het. In de moderne keuken is je koelkast een apparaat dat je écht helpt, in plaats van alleen maar te koelen. je bespaart energie, je voorkomt verspilling en je eten blijft langer vers. En daarbij: ziet je nieuwe koelkast er niet ook nog eens schitterend uit?

Spacevideo3 Open video

Wat is voor jou dé reden om een nieuwe koelkast te kopen?

GERELATEERDE PRODUCTEN

Food Showcase, RH57H90707F

Food Showcase (570 Liter) RH57H90707F