Hvordan kan jeg bruge funktionen Aktiv støjreduktion på Galaxy Buds Live?

Galaxy Buds Live er ideelle til dagligdagen, da de reducerer unødvendige forstyrrelser og samtidig lader dig høre de vigtige ting som stemmer og meddelelser. Aktiv støjreduktion (eller ANC, som vi kalder det) til åbne øretelefoner, giver dig mulighed for at tune ind uden at tune ud.

Overblik over Buds Live

Før du prøver nogle af vores anbefalinger, skal du kontrollere, om din enheds software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. Se, hvordan du opdaterer din mobilenheds software i følgende rækkefølge.

Trin 1. Gå til Indstillinger Softwareopdatering.
Trin 2. Tryk på Download og installer.
Trin 3. Følg vejledningen på skærmen.

Oplev funktionen Aktiv støjreduktion

Hvis du vil lytte til musik eller vil holde dig væk fra støjende omgivelser, skal du bruge funktionen Aktiv støjreduktion på dine Galaxy Buds Live. Du kan blokere de eksterne støjende lyde omkring dig og være i stand til at koncentrere dig uden at skulle skrue op for lydstyrken.

Brug Aktiv støjreduktion, når du vil undgå forstyrrelser, f.eks. når du lytter til musik. Inde i Galaxy Buds Live er der AKG-tunede højttalere, der er specielt lavet til at kunne afspille det hele. I mellemtiden giver luftkanalen let udluftning, så du kan mærke vibrationerne i hvert beat. Med ANC til åbne øretelefoner er der mindre støj. Nu kan du fokusere mere på det, du hører. ANC filtrerer lavfrekvent lyd, men lukker højfrekvente lyde, som menneskelige stemmer, igennem.

Bemærk: Hvis mikrofonen og dens område (den ydre mikrofon, mens øretelefonerne bruges) er helt dækket, kan der opstå feedback, når funktionen Aktiv støjreduktion startes.

Enkle tryk og hold nede-knapper

Som tidligere nævnt kan du reducere unødvendige forstyrrelser, mens du lukker de vigtige ting igennem, med et enkelt tryk. Du skal blot røre knappen og holde den nede i et øjeblik. Derefter aktiveres og blokerer Aktiv støjreduktion de eksterne lyde omkring dig. Hvis du vil deaktivere funktionen, skal du blot trykke på og holde din Galaxy Buds Live nede i et stykke tid igen.

Gem placering og indstillinger for varsler

Bemærk: Hvis du vil starte funktionen med øretelefonerne, skal du sørge for, at den forudindstillede tryk og hold-funktion er indstillet til Aktiv støjreduktion, og derefter trykke på øretelefonen og holde den nede.

Trin 1. Start Galaxy Wearable-appen på mobilenheden, og åbn den.
Trin 2. Tryk på tilstanden Aktiv støjreduktion for at slå det til.

Bemærk:

• Hvis pop op-vinduet ikke vises, skal du opdatere SmartThings-appen til den nyeste version.
  • Pop op-vinduet til forbindelsen vises kun på Samsung-mobilenheder, der kører Android 7.1.1 eller nyere, og hvor SmartThings-appen er installeret.
  • Hvis øretelefonerne ikke opretter forbindelse til en mobilenhed, hvis pop op-vinduet til forbindelsen ikke vises, eller hvis din mobilenhed kan ikke finde øretelefonerne, skal du trykke på og holde begge øretelefoners berøringsområder nede, mens du har dem i, så de kan gå i Bluetooth-parringstilstand manuelt.
  • Når du tilslutter øretelefoner med en mobilenhed, der er logget ind på en Samsung-konto, synkroniseres oplysningerne om parringen af øretelefonerne på de andre mobilenheder, der bruger den samme Samsung-konto, og du behøver ikke at parre dem i starten igen.

Forudindstil tryk og hold-funktionen til ANC
Du kan vælge en forudindstillet tryk og hold-funktion i hver øretelefon for at aktivere funktionen hurtigt og bekvemt. Hvis du vil forudindstille funktionen, skal du

Trin 1. Åbn Galaxy Wearable-appen, og tryk på Berøringskontroller.
Trin 2. Tryk på Venstre eller Højre under Tryk og hold, og vælg Aktiv støjreduktion.

På den åbne Galaxy Buds Live-type kan du, mens Aktiv støjreduktion er aktiveret, føle, at visse lyde er højere, når øretelefonerne ikke passer korrekt i dine ører eller afhængigt af det omgivende miljø. En korrekt pasform giver dig den bedste lyd og den bedste støjreduktion.

Løsning 1. Kontroller, at pasformen og retningen er korrekt

• Kontroller retningen af hver øretelefon, og peg deres nederste halvdele (højttaleren) i retning af den nederste del af øret.
  • Du skal placere de nederste og øverste halvdele i de tilsvarende dele af dine ører og derefter justere øretelefonerne, så de passer.
  • Sørg for at sætte venstre og højre øretelefon i det rigtige øre med højttaleren vendt indad.
Gem placering og indstillinger for varsler
Gem placering og indstillinger for varsler

ⓐ Højttaler

Løsning 2. Hold øretelefonerne rene efter brug
Hvis der er ørevoks eller snavs i højttaleren og luftkanalen, kan lydene fra begge øretelefoner være anderledes, eller lydkvaliteten kan blive forringet. Fjern eventuel ørevoks eller snavs med en ren, tør og blød børste, vatpinde eller et andet værktøj.

• Brug en blød, tør klud til at rengøre øretelefonerne efter brug.
  • Hold øretelefonerne tørre. Undgå, at væsken kommer i kontakt med eller kommer ind i øretelefonerne.
  • Rengør øretelefonerne regelmæssigt for at forhindre, at der dukker ørevoks eller snavs op i højttaleren og luftkanalen.
Gem placering og indstillinger for varsler

① Højttaler ② Luftkanal

Løsning 3. Opdater softwaren til den nyeste version
Sørg for, at Galaxy Wearable-appen, der er installeret på mobilenheden, mobilenhedssoftwaren og Galaxy Buds Live-softwaren, alle er af den nyeste version. Med henblik på at sikre den bedste oplevelse anbefales det at opdatere hver software, herunder Galaxy Wearable-appen, til den nyeste version.

Softwareopdateringer til øretelefonerne

Opdater dine øretelefoners software via FOTA-tjenesten (firmware over-the-air).
Start Galaxy Wearable-appen på mobilenheden, og tryk på softwareopdateringen til dine øretelefoner.
• Download og installer: Søg efter og installer opdateringer manuelt.
• Seneste opdatering: Se oplysningerne om den seneste softwareopdatering.

Hvis du vil opdatere din mobilenheds software, skal du

Trin 1. Gå til Indstillinger Softwareopdatering.
Trin 2. Tryk på Download og installer
Trin 3. Følg vejledningen på skærmen.

Bemærk: Hvis det samme symptom fortsætter på trods af ovenstående tips, skal du kontakte Samsung Customer Call Center for at få hjælp.

Hvis du oplever usædvanlig adfærd på Samsung-mobiler, -tablets eller -wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen.

Det giver os mulighed for at se nærmere på, hvad der foregår. Oplysningerne anonymiseres og opbevares kun under undersøgelsen.

Bemærk: Skærmbilleder af enheden og menuen kan variere afhængigt af enhedsmodellen og softwareversionen.