Jak włączyć tryb prywatny?

Tryb prywatny

Ten tryb służy do ukrycia prywatnej zawartości na urządzeniu, aby zablokować innym dostęp do niej. Włączanie trybu prywatnego.

1 Na ekranie Ustawienia dotknij Prywatność > Tryb prywatny, a następnie dotknij przełącznik, aby włączyć tę funkcję. Jeśli włączasz tryb prywatny po raz pierwszy, postępuj zgodnie z instrukcjami na ekranie, aby określić kod dostępu dla trybu prywatnego.
2 Postępuj zgodnie z instrukcjami na ekranie, aby wprowadzić wstępnie ustawiony kod dostępu do trybu prywatnego.
Możesz przeglądać i uzyskać dostęp do ukrytych elementów dopiero po włączeniu trybu prywatnego

Tryb prywatny zostanie aktywowany, a na pasku stanu zostanie wyświetlona ikona.

 

Możesz przeglądać i uzyskać dostęp do ukrytych elementów dopiero po włączeniu trybu prywatnego. Aby ukryć elementy przechowywane w folderze prywatnym, wyłącz tryb prywatny.

Ukrywanie treści

1 Na ekranie aplikacji uruchom aplikację, aby ukryć elementy.
2 Wybierz element i dotknij Więcej > Przenieś do Prywatnych. Jeśli tryb prywatny nie jest włączony, postępuj zgodnie z instrukcjami na ekranie, aby wprowadzić wstępnie ustawiony kod dostępu do trybu prywatnego. Wybrane elementy zostaną przeniesione do folderu prywatnego.

Wyświetlanie ukrytej zawartości

Możesz przeglądać ukryte elementy dopiero po włączeniu trybu prywatnego. 

1 Na ekranie Ustawienia dotknij Prywatność > Tryb prywatny, a następnie dotknij przełącznik, aby włączyć tę funkcję.
2 Postępuj zgodnie z instrukcjami na ekranie, aby wprowadzić wstępnie ustawiony kod dostępu do trybu prywatnego.
3 Na ekranie aplikacji dotknij Moje pliki > Prywatne. Na ekranie zostaną wyświetlone elementy przeniesione do folderu prywatnego.
Wyświetlanie ukrytej zawartości

Anulowanie ukrycia zawartości

1 W folderze prywatnym dotknij i przytrzymaj element, a następnie zaznacz elementy do wyświetlenia.
2 Dotknij Więcej > Usuń z Prywatnych.
3 Wybierz folder, do którego chcesz przenieść elementy, a następnie dotknij Gotowe. Elementy zostaną przeniesione do wybranego folderu.

Automatyczne wyłączanie trybu prywatnego

Możesz skonfigurować urządzenie tak, aby automatycznie wyłączało tryb prywatny, gdy zostanie wyłączony ekran. 

1 Na ekranie Ustawienia dotknij Prywatność > Tryb prywatny, a następnie dotknij przełącznik, aby włączyć tę funkcję.
2 Postępuj zgodnie z instrukcjami na ekranie, aby wprowadzić wstępnie ustawiony kod dostępu do trybu prywatnego.
3 Dotknij przełącznik Automatyczne wyłączanie, aby go włączyć.
Dotknij przełącznik Automatyczne wyłączanie, aby go włączyć

Jeśli Automatyczne wyłączanie jest włączone, urządzenie nie przeniesie plików do folderu prywatnego, jeśli ekran zostanie wyłączony w trakcie.

 

Pełną instrukcję urządzenia znajdą Państwo pod adresem:

 

Instrukcja obsługi

 

Samsung Electronics Polska nie prowadzi sprzedaży bezpośredniej dla Klientów końcowych, dlatego w celu zakupu zachęcamy do odwiedzenia większych sieci sprzedaży, takich jak: Media Markt, Avans, Saturn, Euro RTV AGD, Neonet itp., sklepie internetowym: Sklep Samsung

 

Lub najbliższego Samsung Brand Store: Sklep Samsung.

Nie znalazłeś odpowiedzi? Jesteśmy tu by Ci pomóc

Online

Wyślij Email

Odpowiemy na Twoje zgłoszenie w ciągu 24 godzin roboczych.

Społeczność Samsung

Zadawaj pytania i dziel się swoimi doświadczeniami z użytkownikami naszej Społeczności.

Telefon

801 172 678*801 1-SAMSUNG*

Poniedziałek – Piątek: 8:00-20:00
Sobota: 8:00-17:00
* Koszt połączenia według taryfy operatora.

W sprawie zapytań dotyczących urządzeń drukujących Samsung prosimy o odwiedzenie strony internetowej HP Inc Polska Sp. z o.o. Dziękujemy.

Znajdź Centrum Serwisowe

Lokalizacja Serwisu

Przynieś swój telefon lub tablet do najbliższego Serwisu.

Kontakt