Hur du lägger till eller tar bort knappar från snabbinställningspanelen

Lägg snabbt och enkelt till eller ta bort knappar från snabbinställningspanelen för att snabbare få tillgång till de Galaxy-verktyg och inställningar du behöver.

Vy över Galaxy-startskärmen med snabbinställningspanelen visad.

Hur du lägger till en knapp till snabbinställningspanelen

Vy över startskärmen med ikon för att svepa nedåt och snabbåtkomstpanelen.  Vy över startskärmen med ikon för att svepa nedåt och snabbåtkomstpanelen.

Steg 1. Svep nedåt två gånger på huvudskärmen, först för att öppna snabbåtkomstpanelen och igen för att öppna den utökade menyn.

Vy över snabbåtkomstpanelen i utökad vy med ikonen för att svepa till vänster. Vy över snabbåtkomstpanelen i utökad vy med ikonen för att svepa till vänster.

Steg 2. Svep till vänster för att visa ytterligare ikoner och ”+”-ikonen.

Vy över knapparna i snabbåtkomstpanelen med +-ikonen markerad. Vy över knapparna i snabbåtkomstpanelen med +-ikonen markerad.

Steg 3. Tryck på ”+”-ikonen.

Vy över snabbåtkomstpanelen med en tillgänglig knapp markerad. Vy över snabbåtkomstpanelen med en tillgänglig knapp markerad.

Steg 4. Tryck på och håll ned en tillgänglig knapp från menyn ovan och dra den ner till snabbåtkomstpanelen nedan.

Vy över snabbåtkomstpanelen med Klart markerad. Vy över snabbåtkomstpanelen med Klart markerad.

Steg 5. Tryck på ”Klart” när du har slutfört valet.

Så här tar du bort en knapp från snabbinställningspanelen

Vy över snabbåtkomstpanelen och ikonen fler alternativ markerad. Vy över snabbåtkomstpanelen och ikonen fler alternativ markerad.

Steg 1. Svep ned på din huvudskärm för att öppna snabbåtkomstpanelen.

Vy över snabbåtkomstpanelen med redigera knappar markerade. Vy över snabbåtkomstpanelen med redigera knappar markerade.

Steg 2. Tryck på ikonen fler alternativ och ”Redigera Knappar".

Vy över snabbåtkomstpanelen med knapp som dras upp. Vy över snabbåtkomstpanelen med knapp som dras upp.

Steg 3. Tryck på och håll kvar en knapp från snabbåtkomstmenyn nedan och dra den upp till menyn ovanför.

Vy över snabbåtkomstpanelen med Klart markerad. Vy över snabbåtkomstpanelen med Klart markerad.

Steg 4. Tryck på ”Klart” när du har slutfört valet.