Hva betyr de ulike indikatorikonene på Galaxy-telefonen din?

Ikonene som vises øverst på skjermen, gir informasjon om den aktuelle statusen på Galaxy-telefonen din. Sjekk ikonene som er listet opp i tabellen nedenfor for å se hva hvert symbol representerer når du bruker Galaxy-telefonen din.

Før du prøver våre nedenstående anbefalinger, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til den nyeste versjonen. For å oppdatere mobilenhetens programvare, følg disse trinnene:

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Liste over indikatorikoner og deres betydninger

Indikatorikoner vises på statuslinjen øverst på skjermen. Ikonene som er listet opp i tabellen nedenfor, er de vanligste.

Nettverksstatusikoner

Intet signal. Intet signal.

Intet signal

Signalstyrke. Signalstyrke.

Signalstyrke

Roaming (utenfor normalt tjenesteområde). Roaming (utenfor normalt tjenesteområde).

Roaming (utenfor normalt tjenesteområde)

GPRS-nettverk tilkoblet. GPRS-nettverk tilkoblet.

GPRS-nettverk tilkoblet

EDGE-nettverk tilkoblet. EDGE-nettverk tilkoblet.

EDGE-nettverk tilkoblet

UMTS-nettverk tilkoblet. UMTS-nettverk tilkoblet.

UMTS-nettverk tilkoblet

HSDPA-nettverk tilkoblet. HSDPA-nettverk tilkoblet.

HSDPA-nettverk tilkoblet

HSPA+-nettverk tilkoblet. HSPA+-nettverk tilkoblet.

HSPA+-nettverk tilkoblet

4G-nettverk tilkoblet. 4G-nettverk tilkoblet.

4G-nettverk tilkoblet

LTE-nettverk tilkoblet. LTE-nettverk tilkoblet.

LTE-nettverk tilkoblet

5G-nettverk tilkoblet. 5G-nettverk tilkoblet.

5G-nettverk tilkoblet

LTE-nettverk tilkoblet i LTE-nettverk som omfatter 5G-nettverket. LTE-nettverk tilkoblet i LTE-nettverk som omfatter 5G-nettverket.

LTE-nettverk tilkoblet i LTE-nettverk som omfatter 5G-nettverket

Wi-Fi tilkoblet. Wi-Fi tilkoblet.

Wi-Fi tilkoblet

Tilkoblet Wi-Fi-nettverk, kan likevel ikke få tilgang til internettet. Tilkoblet Wi-Fi-nettverk, kan likevel ikke få tilgang til internettet.

Tilkoblet Wi-Fi-nettverk, kan likevel ikke få tilgang til internettet

Bluetooth-funksjon aktivert. Bluetooth-funksjon aktivert.

Bluetooth-funksjon aktivert

Andre indikatorikoner vises på statuslinjen

S-penn tilkoblet. S-penn tilkoblet.

S-penn tilkoblet

S-penn frakoblet. S-penn frakoblet.

S-penn frakoblet

S-penn batteristrømnivå. S-penn batteristrømnivå.

S-penn batteristrømnivå

Lokaliseringstjenester brukt. Lokaliseringstjenester brukt.

Lokaliseringstjenester brukt

Anrop pågår. Anrop pågår.

Anrop pågår

Tapt anrop. Tapt anrop.

Tapt anrop

Ny melding eller mutlimediemelding. Ny melding eller mutlimediemelding.

Ny melding eller mutlimediemelding

Alarm aktivert. Alarm aktivert.

Alarm aktivert

Lydløs modus. Lydløs modus.

Lydløs modus

Vibrasjonsmodus. Vibrasjonsmodus.

Vibrasjonsmodus

Flymodus aktivert. Flymodus aktivert.

Flymodus aktivert

Feil oppstod eller aktsomhet påkrevd. Feil oppstod eller aktsomhet påkrevd.

Feil oppstod eller aktsomhet påkrevd

Batterilading. Batterilading.

Batterilading

Batteristrømnivå. Batteristrømnivå.

Batteristrømnivå

Strømsparemodus har blitt aktivert. Strømsparemodus har blitt aktivert.

Strømsparemodus har blitt aktivert

Datasparingsinnstilling har blitt aktivert. Datasparingsinnstilling har blitt aktivert.

Datasparingsinnstilling har blitt aktivert

VPN-tjeneste tilkoblet. VPN-tjeneste tilkoblet.

VPN-tjeneste tilkoblet

Mobilt hotspot aktivert. Mobilt hotspot aktivert.

Mobilt hotspot aktivert

Forbedret behandling aktivert. Forbedret behandling aktivert.

Forbedret behandling aktivert

Casting aktivert. Casting aktivert.

Casting aktivert

Merknad:

• Indikatorlinjen vises ikke alltid øverst på skjermen i visse apper. For å vise statuslinjen, dra ned fra øverst på skjermen.
  • Visse indikatorikoner vises kun når du åpner varslingspanelet.
  • Indikatorikonene kan vises forskjellig avhengig av tjenestetilbyder eller modell.

Slik bruker du Samsung Members-appen

Hvis du opplever problemer med din Samsung-mobil, ditt nettbrett eller kroppsnære enheter, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen. Finn ut mer om å sende en feilrapport.