Løsninger og Tips

Tema
Innholdstype
Sorter etter : Mer Relevant

Interaktiv Guide

En simulator som guider deg gjennom funksjonene på din enhet

Last ne Manual

Spesifikasjoner

Galaxy S6 edge (SM-G925F)

Prosessor
  • CPU-hastighet 2,1 GHz, 1,5 GHz
  • CPU-type Octa-Core
Skjerm
  • Størrelse (hovedskjerm) 5,1 tommer (129,2 mm)
  • Oppløsning (hovedskjerm) 2560 x 1440 (Quad HD)
  • Teknologi (hovedskjerm) dual edge Super AMOLED
  • Fargedybde (hovedskjerm) 16M
  • S Pen-støtte Nei
Kamera
  • Hovedkamera - oppløsning CMOS 16,0 MP
  • Hovedkamera - autofokus Ja
  • Frontkamera - oppløsning CMOS 5,0 MP
  • Hovedkamera - blitz Ja
  • Videoopptak oppløsning UHD 4K (3840 x 2160) @30fps
Minne
  • RAM-størrelse (GB) 3 GB
  • Internminne (GB) 32 / 64 GB
  • Tilgjengelig minne* (GB) 25.3 / 54.6 GB
Nettverk/operatør
  • Multi-SIM Enkelt-SIM
  • SIM-størrelse Nano-SIM (4FF)
  • Infra 2G GSM, 3G WCDMA, 4G LTE FDD
  • 2G GSM GSM 850, GSM 900, DCS 1800, PCS 1900
  • 3G UMTS B1 (2100), B2 (1900), B5 (850), B8 (900)
  • 4G FDD LTE B1 (2100), B2 (1900), B3 (1800), B4 (AWS), B5 (850), B7 (2600), B8 (900), B12 (700), B17 (700), B18 (800), B19 (800), B20 (800), B26 (850)
Tilkobling
  • ANT+ Ja
  • USB-versjon USB 2.0
  • Posisjoneringsteknologi GPS, Glonass, Beidou
  • Øretelefon 3,5 mm stereo
  • MHL Nei
  • Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G + 5GHz, VHT80 MIMO
  • Wi-Fi Direct Ja
  • DLNA-støtte Nei
  • Bluetooth-versjon Bluetooth v 4.1
  • NFC Ja
  • Bluetooth-profiler A2DP, AVRCP, DI, HFP, HID, HOGP, HSP, MAP, OPP, PAN, PBAP, SAP
  • PC-synk. Smart Switch (PC-versjon)
Operativsystem
Android
Generell informasjon
  • Formfaktor Monoblokk-berøring
Sensorer
Akselerometer, Barometer, Fingeravtrykksensor, Gyrosensor, Geo-magnetisk, Hallsensor, Pulsmåler, Nærhetssensor, RGB-lyssensor
Fysisk spesifikasjon
  • Dimensjoner (HxBxD, mm) 142.1 x 70.1 x 7.0
  • Vekt (g) 132
Batteri
  • Internettbruk (3G) (timer) Opptil 10
  • Internettbruk (LTE) (timer) Opptil 11
  • Internettbruk (Wi-Fi) (timer) Opptil 12
  • Videoavspilling (timer) Opptil 13
  • Standard batterikapasitet (mAh) 2600
  • Avtagbart Nei
  • Lydavspilling (timer) Opptil 50
  • Samtaletid (3G WCDMA) (timer) Opptil 18
Lyd og video
  • Videoavspillingsformat MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM
  • Videoreproduksjonoppløsning UHD 4K (3840 x 2160) @30bps
  • Lydformat MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
Tjenester og programmer
  • Støtte for Wearables Gear Circle (Manager Support), Gear Fit, Gear
  • S-Voice Ja
  • Mobile TV Nei

Brukbare Linker

Andre mykvare verktøy og serviser

• Samsung Kies

Samsung Kies kopler mobiltelefonen til PCen, noe som gjør det lettere for deg å synkronisere data mellom enheter og finne nye apper.

• Samsung SideSync 3.0

En bedre løsning for å koble sammen PC og mobil.

• Samsung-programmer

Mer informasjon om mobil enhet.

• Windows Phone 7

Smartphone, som kobler datamaskinen.

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Det er for tiden stor pågang hos vår Support. Vi besvarer din henvendelse så fort vi kan.

Send oss en E-post

For øyeblikket har vi lengre svarstid enn vanligvis på vår kundesupport. Vårt mål er å besvare din e-post innen 5 virkedager.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot forespørsler om å bestille service eller utføre feilsøking via e-post. Vennligst kontakt oss via telefon hvis du trenger hjelp til å bestille en service eller utføre en feilsøking.
Vær oppmerksom på at du i disse tilfellene må oppgi serienummer og modellkode.

Ring

21629099* General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Det er for tiden mange som ringer til oss. Vi besvarer din samtale så fort vi kan.

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.