Hoe kan ik zien welke apps ik ge?stalleerd heb op mijn Galaxy toestel?

Via de Google Play store zie je welke apps je in het verleden hebt geïnstalleerd. Dit kun je ook controleren als je een nieuw Android toestel in gebruik neemt of na een reset van je toestel, aangezien deze zijn gekoppeld aan je Google account. Volg hiervoor onderstaande stappen.

1. Ga vanuit het startscherm naar ‘Apps’ → ‘Play Store (Google Play Store)’.
2. Druk op de menutoets linksonder op je toestel en tik op ‘Mijn apps’.
3. Via de lijst die in je scherm verschijnt, kun je de gewenste apps her-installeren.

Heb je nog vragen?
Voor vragen kun je terecht bij onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.

Ontvang exclusieve Galaxy-apps met de Samsung-account

Open een Samsung-account en er gaat een wereld van exclusieve galaxy-apps, gemaakt voor Samsung, voor jou open.

Begin met een Samsung-account
Galaxy Apps