Kako da svom uređaju Note10 priključite dodatke

Vaš Note10/Note10+ već je sjajan sam po sebi, ali zahvaljujući nečemu može da postane još neverovatniji: dodaci. Omogućavaju vam da slušate muziku i čak da zaštitite telefon u nameri da izgleda elegantnije.

S Pens

Ne zaboravite na najvažniji element novog telefona-- S Pen! Ona obezbeđuje prednost telefonu Note10/Note10+ u odnosu na druge telefone. Olovke su dostupne u nijansama Aura Bela, Aura Crna i Aura Plava. Boja vaše olovke S Pen zavisi od boje vašeg telefona Note10/Note10+. I nemojte da zaboravite da ova nova S Pen olovka ima sve vrste novih funkcija i mogućnosti. Kliknite S Pen olovku da biste videli detalje. 

Koristite zaštitu ekrana

Zaštite ekrana neophodne su za sprečavanje pojave zamrljanosti i otisaka prstiju na telefonu. Takođe može da spreči da nečistoća uđe u vaš telefon. Zaštita ekrana se zapravo dobija uz sam uređaj Note10/Note10+.  

Napomena: Koristite isključivo zaštite ekrana sertifikovane za Samsung.

Koristite jedinstvenu LED futrolu za telefon

Svako je zadovoljan kada ima futrolu za telefon koja je usklađena sa njegovim/njenim stilom. Ali da li ste znali da neke bukvalno mogu da svetle? Samsung ima LED futrole za telefone, na kojima sitne LED lampice trepere kada vam je upućen poziv, kada dobijate tekstualne poruke ili obaveštenja. Postoje dve vrste: LED futrola-novčanik i LED futrola za poleđinu. 


Kao što se može naslutiti iz naziva, LED futrola-novčanik ima pregrade u kojima možete da držite kreditne kartice i druge predmete. Kada je prenji poklopac futrole zatvoren, LED lampice i simboli pojavljuju se uvek kada dobijete obaveštenje. Možete i da ih prilagodite na osnovu od toga ko vam se obraća ili koju vrstu obaveštenja dobijate. 


S druge strane, LED futrola za poleđinu nema prednji poklopac. Izgleda kao obična futrola, ali LED lampice svetle na poleđini futrole kada dobijate pozive ili obaveštenja. Pored toga, kada postavite Note10+ licem okrenutim nadole, LED lampice futrole za poleđinu se postepeno uključuju i isključuju kao lajt-šou.

Futrola za Note10 LED koja pokazuje vreme

Napomena: NFC i Samsung Pay možda neće funkcionisati kada su LED lampice omogućene na futrolama.

Povežite AKG slušalice

Note10/Note10+ uključuje AKG slušalice koje imaju USB-C priključak. Samo ih uključite u USB-C priključak na telefonu – isti priključak koji se koristi za punjač. Takođe možete da koristite Bluetooth slušalice uz pomoć kojih sve možete da slušate bežično.

Slušalice za Note10 AKG

Napomena: Koristite isključivo adaptere i dodatke kompanije Samsung na svom telefonu.  

Oprez: Problemi sa pregrevanjem ili oštećenje slušalica mogu da se jave kada su punjač i slušalice povezani istovremeno korišćenjem dvostrukog adaptera.

Proširite skladištenje uz pomoć microSD kartica (samo Note10+)

Svi modeli Note10+ imaju obiman prostor za skladištenje za aplikacije, igre, filmove i još mnogo toga. Ali ako vam je potrebno još više prostora, dostupne su brojne opcije. Note10+ može da koristi microSD karticu za do 1 TB dodatnog prostora za skladištenje. Svoj prostor za skladištenje možete i da proširite korišćenjem usluga u oblaku za izradu rezervne kopije ili skladištenje sadržaja i za mogućnost pristupa sa bilo koje lokacije.

Proširen prostor za skladištenje uređaja Note10

Kliknite na dugme "POŠALJI" da biste poslali povratnu informaciju. Hvala Vam na učešću.

Zahvaljujemo na povratnim informacijama