Pogledajte nove dodatne funkcije kamere telefona Note10

Sa svakim novim modelom, Galaxy telefoni su sve bolji i bolji. Stoga je prirodno što je kamera telefona Note10 sjajna! I dalje ćete imati sve omiljene režime kamere, kao što je režim Izuzetno usporeni snimak, zajedno sa nekim novim dodacima kao što su video fokus uživo, noćni režim i još mnogo toga.

Napomena: Režim Instagram dostupan je samo na telefonima Note10 koji su prijavljeni na nalog Instagram-a.

video fokus uživoKliknite da Proširite

Tako je. Neprekidno fokusiranje sada može da se koristi u video-zapisima! Napravite profesionalni video-zapis sa boke efektima tako da ljudi i predmeti u vašim video-zapisima mogu vidno da se istaknu. A najbolje je što možete da ih koristite i na prednjoj i na zadnjoj kameri.

 

Da biste koristili video fokus uživo, samo otvorite aplikaciju Camera, prevucite do opcije video fokus uživo, a zatim izaberite željeni efekat. Imajte na umu da se filteri možda neće pojaviti osim ako kamera detektuje lice.

 

U nastavku slede različite opcije:

  • Zamućenje: Dodajte blagi efekat zamućenja pozadine da video-zapis može da dobije jedinstveni izgled.
  • Isticanje boja: Podesite da pozadina bude siva, tako da se subjekat u video-sadržaju zaista ističe. Upotrebite klizač da podesite nivo sive boje.
  • Veliki krug: Izmenite pozadinu zamućenim kružnim obrisima svetlosti. Subjekat će se istaknuti i slika dobija eteričan izgled. 
  • Glitch: Video-sadržaj dobija efekat slike sa šumom kao da je isečak horor filma.
Slikanje devojke korišćenjem funkcije osnovnog zamućenja u funkciji video sa neprekidnim fokusiranjem uređaja Note10

Veoma mirnoKliknite da Proširite

Čak i ako ste čvrsti kao stena, vaše ruke i dalje mogu blago da se tresu kada držite telefon. Da biste sprečili snimanje video-sadržaja nestabilnom rukom, koristite Veoma mirno na svom telefonu Note10. Pomaže da se video-snimci stabilizuju da mogu da budu izuzetno glatki.

 

Otvorite aplikaciju Camera, a zatim pronađite opciju zadnje kamere. Izaberite Video ili Hyperlapse, a zatim dodirnite ikonicu Veoma mirno na vrhu ekrana. Izgleda kao mala šaka i zasvetli žutom bojom kada se aktivira. Za još bolje performanse, opcija Veoma mirno može da se koristi na izuzetno širokom i širokom objektivu.

Slikanje korišćenjem funkcije Izuzetno stabilno snimanje uređaja Note10 u pokretu

Napomena: Opcija Veoma mirno funkcioniše samo na zadnjoj kameri i može da se koristi sa režimima kamere Video i Hyperlapse.

Noćni režimKliknite da Proširite

Ništa nije neprijatnije nego kada uslikate fotografiju, a onda shvatite kasnije da je ispala previše tamna. To se neće desiti na vašem telefonu Note10. Koristite Noćni režim uveče ili u uslovima slabe osvetljenosti da osvetlite slike. 

 

Otvorite aplikaciju Camera i izaberite Noćni režim. Zatim fotografišite na način na koji to i inače radite. Kamera telefona Note10 automatski beleži i spaja više fotografija u jednu, tako da fotografija postaje svetlija. Nećete ni primetiti da je fotografija nastala negde u mraku.

Slikanje noćne scene u gradu korišćenjem funkcije Noćni režim uređaja Note10

Zoom-in micKliknite da Proširite

Brinete da vaš telefon neće moći da zabeleži udaljeni zvuk. Ne brinite, to neće biti problem na telefonu Note10. Nova opcija Zoom-in mic pojačava jačinu tona snimaka kada uveličate prikaz izvora zvuka, a takođe maksimalno smanjuje pozadinske zvuke.

 

Podešavanje je podrazumevano uključeno, ali treba dva puta da proverite za svaki slučaj. Otvorite aplikaciju Camera i pronađite zadnju kameru. Izaberite Video, a zatim dodirnite ikonicu Podešavanja. Dodirnite opciju Napredne opcije snimanja, a zatim dodirnite opciju prebaci pored opcije Zoom-in mic.

Da biste još više poboljšali kvalitet zvuka, Note10 ima tri mikrofona umesto dva.

Snimanje zvuka gitare korišćenjem funkcije Zoom-in mic uređaja Note10

Napomena: Opcija Zoom-in mic može da se onemogući u zavisnosti od izabranog režima kamere.

Zahvaljujemo na povratnim informacijama

Niste pronašli ono što ste tražili? Tu smo da bismo vam pomogli.

Onlajn

Live Chat

Razgovarajte s agentom uživo.

Pošaljite nam Email

Odgovorićemo Vam u roku od 24 sata na zahtev

Pozovite

+381 11 321 68 99Opšta podrška

Ponedeljak - Petak : 09h do 18h

* Za sve upite vezane za štampač posetite HP website .

Podrška licem-u-lice

Servis Lokacije

Saznajte više o tome kako možete da dobijete pomoć licem-u-lice.

Kontaktirajte Nas