Waarom is mijn Note9 achtergrond vervormd na de installatie?

Het kan zijn dat je de achtergrondafbeelding van de Note9 gebroken of vervormd ziet.

Dit is een tijdelijk iets dat eenvoudig kan worden opgelost door de achtergrond van het apparaat te resetten. Tot nu toe heeft dit probleem zich voorgedaan in gevallen waarin de achtergrondafbeelding is hersteld van een specifiek Cloudaccount.

Je kan de achtergrond van jeNote9 eenvoudig resetten om deze te bevestigen.

Achtergrond instellen met Samsung-themaKlik om uit te vouwen
1 Open Instellingen en tik op Achtergronden en thema's.
Open Instellingen en tik op Achtergronden en thema's
2 Selecteer een achtergrondafbeelding uit alle beschikbare Samsung-thema's en tik op Instellen als achtergrond.
Tik op Instellen als achtergrond
Achtergrond instellen via HoofdmenuKlik om uit te vouwen
1 Tik op het startscherm en houd deze toets ingedrukt en selecteer Achtergronden.
Tik op het startscherm en houd deze toets ingedrukt en selecteer Achtergronden
2 Selecteer een achtergrondafbeelding uit alle beschikbare Samsung-thema's en tik op Instellen als achtergrond.
Selecteer een achtergrondafbeelding van alle beschikbare Samsung thema's
Tik op instellen als achtergrond
Stel achtergrond in via galerijKlik om uit te vouwen
1 Open Galerij en selecteer de afbeelding die je als achtergrond wilt instellen.
Selecteer de afbeelding die je als achtergrond wilt instellen
2 Tik op het pictogram "meer opties" en selecteer Instellen als achtergrond.
Tik op het pictogram "meer opties" en selecteer Instellen als achtergrond
Achtergrond instellen via Google-mapKlik om uit te vouwen
1 Ga naar de Google-map in het menu Apps en tik op Foto's.
Ga naar de map Google in het menu ‘Apps’ en tik op Foto's
2 Selecteer de afbeelding die je als achtergrond wilt instellen.
Selecteer de afbeelding die je als achtergrond wilt instellen
3 Tik op het pictogram "meer opties" en selecteer Gebruiken als.
Tik op het pictogram "meer opties" en selecteer Gebruiken als
4 Tik op Achtergrond.
Tik op Achtergrond