Bekijk de Galaxy Buds Pro waterbestendigheid

Galaxy Buds pro heeft de hoogste standaard van waterbestendigheid van de Galaxy Buds-serie.

IPX7 waterbestendigheid voor je Galaxy Buds Pro

IPX7-rating betekent dat het toestel waterbestendig is bij onderdompeling in zoet water op een diepte van 1 meter, gedurende maximaal 30 minuten. De oordopjes kunnen echter beschadigd raken als ze worden gebruikt in omstandigheden die niet voldoen aan de IPX7-norm. Zorg ervoor dat je deze tips zorgvuldig opvolgt om mogelijke schade te voorkomen.

Galaxy Buds Pro op de grond naast schoenen en gewichten en waterdruppels
  • Als de apparaten aan zoet water zijn blootgesteld, droog ze dan grondig door ze met een schone, zachte doek af te vegen en ze te schudden om het water uit de apparaten te verwijderen. Stel het toestel ook niet bloot aan andere vloeistoffen, zoals zout water, zwembadwater, zeepwater, olie, parfum, zonnebrandcrème, handreiniger, chemische producten zoals cosmetica, geïoniseerd water, alcoholische drank of zure vloeistoffen, enz.
1Chemische symbolen waaraan je je Galaxy Buds Pro niet mag blootstellen: chemicaliën, parfums, zout water, handreinigers en soortgelijke producten
  • Als de toestellen worden blootgesteld aan of ondergedompeld in andere vloeistoffen dan schoon water, gelieve ze dan onmiddellijk af te spoelen met zoet water in een kom en ze grondig te drogen door ze af te vegen met een schone, zachte doek en ze te schudden om het water uit de toestellen te verwijderen. Als je deze instructies niet opvolgt, kunnen de prestaties van het toestel, waaronder de geluidskwaliteit met luidspreker en het uiterlijk, worden aangetast omdat er water in de voeg van het product kan binnendringen.

Voorzorgsmaatregelen om je Galaxy Buds Pro in goede conditie te houden

• Draag het toestel niet tijdens activiteiten zoals zwemmen, watersporten, douchen of tijdens een bezoek aan een kuuroord of sauna. Als je dat wel doet, kan het apparaat beschadigd raken.
  • Stel de apparaten niet bloot aan water dat met kracht beweegt of aan stromend water.
  • Stop de apparaten niet in een wasmachine of droogtrommel. Het is niet aan te bevelen de toestellen in water te gebruiken.
  • Dompel de toestellen niet onder in zoet water dieper dan 1 m en houd ze niet langer dan 30 minuten ondergedompeld.
  • De Galaxy Buds Pro zijn in een gecontroleerde omgeving getest en gecertificeerd als waterbestendig in specifieke situaties.
  • De oplaadcase is niet waterbestendig en is niet bestand tegen zweet en vocht.

Let op: De schermafbeeldingen en het menu van het apparaat kunnen variëren, afhankelijk van het model en de softwareversie van het apparaat.