Varför kraschar vissa Andriod-appar

Vissa Android-appar kan krascha så snart de öppnas. Dessa appar inkluderar Tumblr, Google Search, Waze, Tik Tok och några bankappar.

Problemet kan uppstå på vissa Samsung Galaxy-enheter och orsakas av ett problem i Google Webview. För att åtgärda problemet rekommenderar vi samtliga Samsung-användare att uppdatera Android System WebView och Google Chrome

För att säkerställa att dina appar inte kraschar när de startas, uppdatera både Google Chrome och Android System Webview när möjligt.

Uppdatera Google Chrome

1 Öppna Inställningar
2 Tryck på Appar
3 Sök efter Chrome med hjälp av förstoringsglaset högst upp och välj
4 Tryck på Appinfo I butiken
5 Tryck på Uppdatera

Uppdatera Android System Webview

1 Öppna Inställningar
2 Tryck på Appar
3 Sök efter WebView i Android-systemet med hjälp av förstoringsglaset högst upp och välj
4 Tryck på Appinfo I butiken
5 Tryck på Uppdatera

Starta om enheten när du har slutfört dessa steg.

Jag kan inte aktivera WebView i Android-systemet

Om du har WebView i Android-systemet installerat, men inte kan aktivera det, måste du avinstallera och aktivera appen på nytt.

1 Öppna Inställningar
2 Tryck på Appar
3 Sök efter WebView i Android-systemet med hjälp av förstoringsglaset högst upp och välj
4 Tryck på Appinformation i butik
5 Tryck på Avinstallera
6 När du har avinstallerat trycker du på Aktivera