Den första integrerade S Pen på Galaxy Z Fold3 5G

Nu kan din Galaxy Z Fold3 5G användas med en S Pen. Gör anteckningar, i Samsung Notes medan du njuter av innehållet. Du kan även skapa handskrivna anteckningar. Läs mer om hur du använder S Pen (säljs separat) tillsammans med din vikbara telefon.

Innan du börjar, se till att din mobilenhet och dess appar har de senaste uppdateringarna. För att uppdatera, följ dessa steg:

Steg 1. Gå till Inställningar > Programvaruuppdatering.

Steg 2. Tryck på Hämta och installera.

Steg 3. Följ anvisningarna på skärmen.

Första S Pen till vikbara enheter

För Galaxy Z Fold3 5G kan du använda S Pen Pro eller S Pen Fold Edition som är utformade enbart för vikbara enheter. S Pen, som säljs separat och är nyutvecklad för Galaxy Z Fold3 5G, har en rundad, indragbar pennspets som förhindrar onödigt tryck och skyddar den vikbara skärmen.

Galaxy Z Fold3 5G s pen utformning.
  • S Pen Pro: Kompatibel med Galaxy Z Fold3 5G och andra Galaxy-enheter som stöder S Pen via BLE. Laddning krävs.
  • S Pen Fold Edition: Endast kompatibel med Galaxy Z Fold3 5G. Stöder inte BLE. Ingen laddning behövs.

Obs:

• Använd endast S Pen Pro eller S Pen Fold Edition som är avsedd enbart för Galaxy Z Fold3 5G. Läs S Pens användarhandbok för mer information om hur du använder S Pen.
  • Andra S Pens eller pekpennor som inte är utformade för Galaxy Z Fold3 5G (även de från andra tillverkare) kan skada skärmen.
  • S Pen Pro och S Pen Fold Edition säljs separat.
  • Tryck inte för hårt med S Pen på skärmen, eftersom det kan orsaka skador.
  • Pennspetsen dras tillbaka när kraftgränsen överskrids, vilket förhindrar att pennan används på fel sätt.
  • S Pen-funktioner stöds endast på huvudskärmen.

Intuitiv anteckning medan du tittar på innehållet

Den mest intressanta funktionen när du använder S Pen på Galaxy Z Fold3 5G är att du enkelt och snabbt kan starta Samsung Notes och göra anteckningar medan du tittar på innehållet. För att snabbt skapa en ny anteckning trycker du på och håller in S Pen-knappen och trycker sedan två gånger på skärmen med S Pen. Du kan aktivera Samsung Notes med ett enda dubbeltryck.

Galaxy Z Fold3 5G s pen samsung anteckningar.

Använd S Pen-funktionen för att skriva text

Med Galaxy Z Fold3 5G kan du skriva för hand i textinmatningsrutan på skärmen och med funktionen S Pen to text kan du omvandla din handstil till text.

Du kan använda S Pen för att skriva i sökfält, adressfält och andra text områden. Din handstil omvandlas till text, men du kan fortfarande ta bort, lägga till och redigera den omvandlade texten med din S-penna.

Galaxy Z Fold3 5G s pen to text.

För att aktivera funktionen S Pen to text följer du nedanstående steg.

Steg 1. Öppna Inställningar och välj sedan Avancerade funktioner. Tryck därefter på S Pen.

Steg 2. Svep på för att aktivera S Pen to text.

Galaxy Z Fold3 5G s pen to text.

Obs: Enhetsbilderna och menyer kan variera, beroende på enhetsmodell och programvara.

Läs mer om ‘försiktighetsåtgärder när du använder dina Galaxy foldable-enheter’ med Samsung support med Samsung support.

Hur du använder Samsung Members-appen

Om du upplever svårigheter med din Samsung mobil, surfplatta, eller andra bärbara mobila apparater, kan du ställa din fråga på Samsung Members-appen. Läs mer om hur man skickar en felrapport.