Så här hittar du eventuella fel på din Samsung Galaxy med funktionen Diagnostik

För att hitta eventuella fel med din Samsung Galaxy kan du göra ett test i funktionen Diagnostik i Samsung Members-appen. Ta reda på hur du gör i videon nedan.

Så här hittar du eventuella fel på din Samsung Galaxy med funktionen Diagnostik Så här hittar du eventuella fel på din Samsung Galaxy med funktionen Diagnostik

Så här hittar du eventuella fel på din Samsung Galaxy med funktionen Diagnostik

1- Vad är Diagnostik?

2- Utför ett Diagnostik test

3- Se resultat

4- Skicka en Felrapport

Vill du identifiera potentiella problem med din telefon?

Här följer ett enkelt sätt

Från batteristatus till Wi-Fi – telefonens övergripande funktioner

*Antal funktioner som kan analyseras kan variera beroende på enhetsmodell.

*Skärm- och användargränssnittsbilder simulerade i illustrationssyfte. UX/UI kan variera beroende på OS/One UI-version, enhetsmodell och region, bland andra faktorer.

kan testas via Samsung Members

*Denna applikation kräver nätverksanslutning. Ytterligare avgifter kan tillkomma för nätverksanslutning.

*Funktioner och finesser som är tillgängliga för Samsung Members kan variera beroende på land och enhet.

*Ett Samsung-konto krävs för att använda appen Samsung Members.

*Skärm- och användargränssnittsbilder simulerade i illustrationssyfte. UX/UI kan variera beroende på OS/One UI-version, enhetsmodell och region, bland andra faktorer.

Låt oss försöka göra en fullständig kontroll på din enhet.

Starta Samsung Members

*Denna applikation kräver nätverksanslutning. Ytterligare avgifter kan tillkomma för nätverksanslutning.

*Funktioner och finesser som är tillgängliga för Samsung Members kan variera beroende på land och enhet.

*Ett Samsung-konto krävs för att använda appen Samsung Members.

*Skärm- och användargränssnittsbilder simulerade i illustrationssyfte. UX/UI kan variera beroende på OS/One UI-version, enhetsmodell och region, bland andra faktorer.

och välj Support

*Skärm- och användargränssnittsbilder simulerade i illustrationssyfte. UX/UI kan variera beroende på OS/One UI-version, enhetsmodell och region, bland andra faktorer.

Tryck på Telefondiagnostik

och tryck sedan på Testa alla

Under hela processen

*Sekvens förkortad. Faktiska steg kan variera.

*Skärm- och användargränssnittsbilder simulerade i illustrationssyfte. UX/UI kan variera beroende på OS/One UI-version, enhetsmodell och region, bland andra faktorer.

blir du uppmanad att interagera eller utföra enkla uppgifter som att trycka på sidoknappen

*Skärm- och användargränssnittsbilder simulerade i illustrationssyfte. UX/UI kan variera beroende på OS/One UI-version, enhetsmodell och region, bland andra faktorer.

eller lyssna på ljud från högtalaren

Vänligen svara på alla frågor som visas när du går igenom testerna

När kontrollen är klar

tryck på de enskilda ikonerna för att visa resultat

besök avsnittet Vanliga frågor för felsökningstips

*Skärm- och användargränssnittsbilder simulerade i illustrationssyfte. UX/UI kan variera beroende på OS/One UI-version, enhetsmodell och region, bland andra faktorer.

*Beroende på problemet kan du bli ombedd att läsa Vanliga frågor, skicka en felrapport, ringa eller besöka ett Samsung-servicecenter. Rekommenderade åtgärder och steg kan variera.

*Tillgängligheten kan variera beroende på land, operatör eller enhet.

och få experthjälp från våra tekniska representanter

För att få fördjupade svar

gå tillbaka till fliken Support

*Skärm- och användargränssnittsbilder simulerade i illustrationssyfte. UX/UI kan variera beroende på OS/One UI-version, enhetsmodell och region, bland andra faktorer.

bläddra för att välja Felrapporter

och välj problemområdet

Fyll i rapporten så får du svar på din fråga

*Faktisk svarstid kan variera.

*Skärm- och användargränssnittsbilder simulerade i illustrationssyfte. UX/UI kan variera beroende på OS/One UI-version, enhetsmodell och region, bland andra faktorer.

Hantera och övervaka enhetens funktioner enkelt och på egen hand med hjälp av funtionen Diagnostik

Detta material erbjuds endast för kundutbildning, information och allmän vägledning. Den ersätter inte dokumentation som följer med produkten eller tjänsten, inklusive användarhandbok eller installations- eller monteringsanvisningar, som du bör konsultera för fullständig information om användning, installation eller montering. All information häri kan ändras utan föregående meddelande. Samsung ansvarar inte för direkta eller indirekta skador, personskador eller skador av något slag som uppstår på grund av eller i samband med användning av detta material.

samsung.com

SAMSUNG