Hur du inaktiverar den dynamiska låsskärmen på din Galaxy-telefon

När du låser upp din Galaxy-telefon kan en bild på djur eller landskap visas när du sveper över skärmen, istället för ett fönster som uppmanar dig att ange ett mönsterlösenord eller fingeravtryck. Detta är Galaxy-telefonens dynamiska låsskärm och du kan när som helst välja att inaktivera den. Följ anvisningarna nedan för att låsa upp den dynamiska låsskärmen.

Innan du prövar rekommendationerna nedan ska du kontrollera att din enhets programvara och de relaterade apparna är uppdaterade till den senaste versionen. Följ de här stegen för att uppdatera din mobila enhets programvara:

Steg 1. Gå till Inställningar > Programvaruuppdatering.

Steg 2. Tryck på Hämta och installera.

Steg 3. Följ instruktionerna på skärmen.

Vad är en dynamisk låsskärm?

Den dynamiska låsskärmen är en tjänst som automatiskt uppdaterar och visar olika bilder på djur, landskap och annat varannan vecka på din Galaxy-telefons låsskärm. Detta gör att du hela tiden kan njuta av nya bilder istället för samma gamla vanliga bakgrundsbild varje gång.

Dynamisk låsskärm.

Stäng enkelt av den dynamiska låsskärmen

Trots att en dynamisk låsskärm kan få din låsskärm att se ny och fräsch ut, kan det även hända att du vill stänga av den om du får en oönskad bild varje gång du försöker låsa upp skärmen. Följ stegen nedan för att låsa upp den dynamiska låsskärmen.

Steg 1. Öppna Inställningar och tryck på Bakgrund.

Steg 2. Tryck på Bakgrundstjänster.

Steg 3. Välj Ingen och tryck sedan på reglaget bredvid Svep vänster för informationssida för att inaktivera. Bilden på den dynamiska låsskärmen kommer inte lägre att visas när du sveper över låsskärmen.

Steg för dynamisk låsskärm.

Obs! Enhetens skärmbilder och menyer kan variera beroende på enhetsmodell och programvaruversion.

Hur du använder Samsung Members-appen

Om du har problem med din Samsung-mobil, -surfplatta eller -tillbehör, kan du ställa dina frågor till oss i Samsung Members-appen. Läs mer om hur du skickar en felrapport.