Hur man ansluter en Galaxy-enhet till andra enheter med hjälp av funktionen ”Anslutna enheter”

I Samsung Galaxy Android 13 OS (One UI5) har menyn "Anslutna enheter" lagts till. Du kan komma åt de anslutningsrelaterade funktionerna som tillhandahålls av det befintliga Android 12 OS (One UI4) och funktionerna som fungerar med andra enheter på ett ställe i menyn "Anslutna enheter" för snabbare åtkomst. Dessa inkluderar Quick Share, Växla Buds automatiskt, Ring och skriv på andra enheter, Fortsätt använda appar på andra enheter, Länk till Windows, Samsung DeX, Smart View, SmartThings, Galaxy Wearable, Android Auto.

Vy med Samsung Galaxy-enhet och hörlurar.

Så aktiverar du Anslutna enheter

Vy med inställningsikonen på startsidan. Vy med inställningsikonen på startsidan.

Steg 1. Tryck på ikonen för inställningar.

Vy med funktionen Anslutna enheter markerad i Inställningar. Vy med funktionen Anslutna enheter markerad i Inställningar.

Steg 2. Tryck på ”Anslutna enheter” för att öppna Snabbdelning och andra anslutningsfunktioner.

Vy med tillgängliga alternativ för enhetsanslutning. Vy med tillgängliga alternativ för enhetsanslutning.

Steg 3. Tryck på önskat alternativ för att aktivera enhetsanslutning.