Vad gör varje S Pen unik?

S Pen är vad som gör Note-serien så ikonisk. Och även om varje S Pen är fantastisk strävar vi efter att göra dem bättre och bättre med varje ny version. Det innebär att din S Pen som kommer med Note10/Note10+ är den bästa någonsin! Och den har ännu fler funktioner och bättre specifikationer än tidigare versioner av S Pen.

S pen som kommer ut från Note10 och bara S Pen

Tåligare än någonsin

S Pen till Note8 och Note9 är gjord av två separata delar, medan den till Note10/Note10+ är i ett stycke och är både tåligare och starkare.

Bättre batteri

Från och med lanseringen av Note9 använder sig S Pen av Bluetooth LE (lågenergi) som erbjuder fjärrstyrning och andra häftiga funktioner. Tack vare Bluetooth behöver du inte ladda din S Pen lika ofta.

S Pen till Note10/Note10+ tar något längre tid att ladda än den till Note9, men i gengäld räcker batteriet längre. Batteriet kan användas kontinuerligt i upp till 30 minuter och tar mindre än 10 minuter att ladda helt.

På Note8 behöver du inte ladda din S Pen eftersom den inte använder Bluetooth LE.

Roliga Bluetooth-funktioner

Fjärrstyrningen kom som en chock när Note9 släpptes. Den innebär att du kan använda din S Pen för att ta foton, kontrollera PowerPoint-presentationer, bläddra genom fotogallerier med mera.

S Pen till Note10/Note10+ tog denna funktionen ännu längre och lade till Luftåtgärder! Du kan trycka på S Pen-knappen på Note10/Note10+ och helt fritt kontrollera din telefon med 6 rörelser (vänter/höger, upp/ner, bågrörelse vänster/höger). Användarna kan ställa in rörelsera genom appar och användarna kan anpassa röresler för varje åtgärd.

Byt App, funktion eller åtgärd som du vill kontrollera med S Pen.

För att ändra vilken app som ska starta,

1. Öppna aviseringspanelen, svep nedåt, tryck länge på texten “S Pen-luftåtgärder”
eller, öppna appen Inställningar (Settings) Avancerade funktioner (Advanced features)→ S Pen → Luftåtgärder (Air actions)

2. Tryck på Håll ned Pen-knappen för att (Hold down Pen button to), och välj sedan app eller S-Pen funktion. För att ändra åtgärd för vrespektive app öppnar du inställningarna för Luftåtgärder och väljer en app under Appåtgärder (App actions). Du kan ändra åtgärd genom att trycka på föremål under Pennknapp (Pen button) eller Gester

Att ändra appar eller funktioner med S Pen
1 Välj vad som händer när du håller ned pennknappen
2 Ange vad som ska hända när du trycker på PN-knappen i apparna nedan
3 Styr vad S Pen gör i kameran och medieappar som inte listas i appåtgärder.

Obs: Precis som alla andra Bluetooth-tillbehör har S Pen en längsta räckvidd på 10 m. S Pen till Note 8 kan inte använda fjärrstyrning eller Luftåtgärder.

Redigera av ditt hjärtans lust

Vem älskar inte att använda Luftåtgärder för att skriva och rita? Det är en grundläggande funktion i Note-serien. Glöm inte bort appen PENUP med sin digitala färgläggningsbok. Du kan använda dessa funktioner på Note8, Note9 och Note10/Note10+.

Dock erbjuder Note10/Note10+ ännu fler möjligheter till redigering och skapande än någonsin. Du kan redigera med ännu större precision tack vare nya Video Editor, rita på dina videor med Screen Recorder eller släppa loss din inre konstnär med den nya appen Adobe Rush, Dessutom har Samsung Note en rad nya funktioner. Du kan snabbt och enkelt konvertera handskrift till text, och till och med konvertera dina anteckningar till Word-dokument!